Pikado Savez Karlovačke Županije

Naslovnica

Izvještaj sa završnice Kupa

U subotu 25.04. je održana završnica pikado Kupa Karlovačke županije koje je organizirao Pikado savez Karlovačke županije u prostorijama pikado kluba Mali odmor, na završnicu (finale four) su se plasirali pikado klub Stars branioci naslova prošlogodišnjeg kupa, pikado klub Enduro aktualni prvaci pikado 2. lige Karlovačke županije, pikado klub Mali odmor aktualni prvaci 3.lige karlovačke županije, te ekipa Sport caffe, napominjemo da je ekipa Sport caffe jedina ekipa iz treće lige koja se pokazala kao veće iznenađenje ove sezone.

U prvom polufinalnom susretu sastali su se Pk Stars i Sport caffe, bez većeg iznenađenja branioci naslova Pk Stars pobjeđuju sa 2:0 i plasiraju se u finale kupa. Drugi polufinalni susret između Pk Endura i Pk Mali odmor pružio je lijepu igru obije momčadi i puno napetih mečeva, ali na kraju pobjedu odnosi i plasman u finale kupa pikado klub Mali odmor sa rezultatom 2:0.

Kao što se i očekivalo sve ekipe su pružile lijepu igru, te napete i neizvjesne mečeve, tako je bila i borba za treće mjesto gdje je ekipa Sport caffe pružila jaki otpor ekipi Pk Endura i do samog kraja držala neizvjesnost o pobjedniku za treće mjesto. Ipak iskustvo Pk Endura na samom kraju dolazi do izražaja i odnose pobjedu 2:0 za treće mjesto.

Finale kao i svako drugo finale doneslo je puno uzbuđenja, napetosti i nervoze. Branioci naslova prošlogodišnjeg kupa Pk Starsi i aktualni prvaci 3. lige Karlovačke županije Pk Mali odmor. Bolje u susret ulazi ekipa Pk Mali odmor i dok su svi mislili da je na pomolu iznenađenje ekipa Pk Stars se vraća i zasluženo brani naslov pobjednika Kupa karlovačke županije i u kolekciju stavlja još jedan pehar. Nema se tu što pretjerano komentirati: ipak su tri njihova igrača među prva tri igrača županije.

Pobjednici Kupa su osigurali nastup na završnici Kupa RH koji će se održati 06. lipnja u Poreču u sklopu Europskog klupskog prvenstva (Eurokup, tj. klupsko prvenstvo Europe) i Svjetskog pojedinačnog prvenstva.

 

Poredak:

  1. PK Stars
  2. PK Mali odmor
  3. PK Enduro
  4. Sport caffe